Over ons
Wij zijn ervaren verloskundigen, nemen graag tijd voor persoonlijk contact en proberen de zorg zoveel mogelijk aan te passen aan jouw wensen. Ook is er veel aandacht voor voorlichting over de bevalling en indien nodig doen wij de bezoeken aan huis.

 

Bij Maas en Duin zijn 4 verloskundigen werkzaam:

Ineke van Breen, Janneke van den Oord, Lindsay Berens en Ilse Meistrok.

Ruim 20 jaar werk ik met veel plezier in deze regio. Daarnaast heb ik enige tijd in het Academisch Ziekenhuis in Utrecht gewerkt, en heb ik zowel verloskundigen als artsen opgeleid. Ook in onze praktijk hebben wij regelmatig studenten meelopen. Het overdragen van kennis en kunde vind ik erg boeiend om te doen. Ik vind mijn vak ook na al die jaren een erg leuk en bijzonder vak , wat ik met veel plezier doe. Het doen van een bevalling ervaar ik als een zeer bijzondere gebeurtenis en het hoogtepunt in onze zorg. Mijn werk combineer ik met de zorg voor onze studerende kinderen.
Het begeleiden van vrouwen (en hun partners) rondom de zwangerschap en de bevalling doe ik graag. Samenwerking met jongere collega's geeft een nieuwe prikkel aan onze praktijk. Elke zwangere is uniek en dat geldt zeker voor de bevalling maar zeker ook voor de hele zwangerschap.
Ik ben blij dat ik een bijdrage kan leveren aan deze bijzondere gebeurtenis.


Mijn naam is Ilse Meistrok en ik ben in 2018 afgestudeerd als verloskundige in België.

Om volledig vertrouwd te raken met het Nederlandse systeem ben ik in september begonnen met een werkstage bij Maas en Duin. Ondertussen ben ik volledig ingewerkt en ga ik zelfstandig aan de slag.

Ik kijk ernaar uit om jullie te begeleiden tijdens deze bijzondere periode in jullie leven.

 

Graag tot ziens in de praktijk!


Hallo allemaal, ik ben Lindsay Berens, 29 jaar geboren en getogen in Oosterhout.
Na meerdere malen tijdens de studie bij Maas en duin stage te hebben gelopen, zal ik nu regelmatig als verloskundige werkzaam zijn in de praktijk.
Jullie kunnen mij zowel tijdens de spreekuren als de diensten tegen komen.
Ik heb er enorm veel zin in en wie weet zie ik je binnenkort!


Op 31 januari heeft Janneke haar laatste echospreekuur.

Hierna zal zij met zwangerschapsverlof zijn!

 

De echospreekuren worden voorlopig door Marieke Geluk overgenomen.

 


Tot ziens in de praktijk!