Over ons
Wij zijn ervaren verloskundigen, nemen graag tijd voor persoonlijk contact en proberen de zorg zoveel mogelijk aan te passen aan jouw wensen. Ook is er veel aandacht voor voorlichting over de bevalling en indien nodig doen wij de bezoeken aan huis.

 

Bij Maas en Duin zijn 3 verloskundigen werkzaam:

Ineke van Breen, Janneke van den Oord en Lindsay Berens.

 

Onze nieuwe foto's volgen zo spoedig mogelijk!

Ruim 20 jaar werk ik met veel plezier in deze regio. Daarnaast heb ik enige tijd in het Academisch Ziekenhuis in Utrecht gewerkt, en heb ik zowel verloskundigen als artsen opgeleid. Ook in onze praktijk hebben wij regelmatig studenten meelopen. Het overdragen van kennis en kunde vind ik erg boeiend om te doen. Ik vind mijn vak ook na al die jaren een erg leuk en bijzonder vak , wat ik met veel plezier doe. Het doen van een bevalling ervaar ik als een zeer bijzondere gebeurtenis en het hoogtepunt in onze zorg. Mijn werk combineer ik met de zorg voor onze studerende kinderen.
Het begeleiden van vrouwen (en hun partners) rondom de zwangerschap en de bevalling doe ik graag. Samenwerking met jongere collega's geeft een nieuwe prikkel aan onze praktijk. Elke zwangere is uniek en dat geldt zeker voor de bevalling maar zeker ook voor de hele zwangerschap.
Ik ben blij dat ik een bijdrage kan leveren aan deze bijzondere gebeurtenis.


Hallo, mijn naam is Janneke van den Oord en ik werk als verloskundige en echoscopiste.

Ik woon in Kerkdriel, samen met mijn vriend. In 2015 studeerde ik af als verloskundige, wat al een lange tijd een droom van mij was. De medische wereld heeft me altijd al getrokken en zo ook de baby's. Dit bleek een perfecte combinatie te zijn. Het zelfstandige werken in de praktijk maar ook onderling goede samenwerking is fijn. Om me nog verder te specialiseren ben ik ook de opleiding echoscopie gaan doen. Het is prachtig om gezinnen te begeleiden van het prille begin tot het einde.

Ik hoop jullie snel in de praktijk te zien!


Hallo allemaal, ik ben Lindsay Berens, 29 jaar geboren en getogen in Oosterhout.
Na meerdere malen tijdens de studie bij Maas en duin stage te hebben gelopen, zal ik nu regelmatig als verloskundige werkzaam zijn in de praktijk.
Jullie kunnen mij zowel tijdens de spreekuren als de diensten tegen komen.
Ik heb er enorm veel zin in en wie weet zie ik je binnenkort!


Even voorstellen: dit is Ilse Meistrok, zij loopt momenteel haar werkstage bij Maas en Duin.

Ze heeft een diploma als verloskundige in België en ze wil zichzelf nu opleiden in de Nederlandse verloskundige zorg.

 

Haar eigen introductie volgt zo spoedig mogelijk!


Tot ziens in de praktijk!