Samenwerking


Verloskundigenpraktijk Maas & Duin maakt deel uit van Coöperatie Verloskundigen 's Hertogenbosch en werkt samen met diverse andere partijen.

 

Zo hebben wij een goede en nauwe samenwerking met zowel het Jeroen Bosch Ziekenhuis in ‘s-Hertogenbosch als het ETZ Tilburg. Door regelmatig met elkaar te overleggen en gezamenlijk trainingen te volgen, is er een goede afstemming in werkwijze en beleid. We werken volgens dezelfde protocollen en richtlijnen. Verder hebben wij contracten met het Beatrixziekenhuis in Gorinchem om ook daar bevallingen te mogen begeleiden. Wil je in het ziekenhuis bevallen, dan kun jij zelf aangeven welk ziekenhuis jouw voorkeur heeft.

 

Zowel in Drunen als in Wijk en Aalburg zijn wij gevestigd nabij een huisartsenpraktijk. Op deze manier kunnen wij gemakkelijk overleg voeren met de huisartsen.

 

 

Tot slot hebben wij een breed netwerk van andere zorgverleners, zoals fysiotherapeuten, borstvoedingsdeskundigen, diëtisten, enzovoorts. Wij kunnen jou dus altijd en gemakkelijk de weg wijzen naar de juiste zorgverlener.